Vezetőként támogatunk a fejlődésben

Fejlődésközpontú szemléletünknek a vezetői gyakorlatba való átültetésére törekszünk. 

Mottónk

Éljük át teljességgel a jelen minden pillanatát,
és törekedjünk a folyamatos fejlődésre!


Moduláris program

Nyitott és belső formában

Programunkat olyan vezetőknek szánjuk, akik elkötelezettek önmaguk, munkatársaik, csapatuk és szervezetük fejlődése iránt.

Kialakítása során figyelembe vettük a legkorszerűbb vezetéselméleteket, a munkarőpiaci trendeket, és a munkavállalók részéről megjelenő igényeket.
Belső képzésként induló programjainkat szervezetre szabjuk, igazodva a vezetők tudásszintjéhez, képességeikhez, vezetői készségeikhez, és a szervezeti célokhoz.

Nyitott programunk megteremti a szervezetek közötti tapasztalatcsere lehetőségét.

Az elmélyült tanulás érdekében a bentlakásos formát javasoljuk, nyitott alkalmainkat így szervezzük.


Miért Válaszd ezt a programot?

A munkaerőpiaci változások mellett a munkavállalók munkához való hozzáállása is dinamikusan változik. Kiemelt jelentősége van a munkaerő megtartásának, a lojalitás kialakításának, és a motiválásnak. Ez pedig leginkább annak a függvénye, hogy milyen vezetői attitűddel állunk a munkatársainkhoz, képesek vagyunk-e támogató, inspiráló, a fejlődést is elősegítő légkört kialakítani.

Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy a vezetőket felkészítse ezeknek a változásoknak az elfogadására, hatékony kezelésére, és a tudatos, elfogadó, fejlődésközpontú hozáállás kialakításával képesek legyünk "megtartani" önmagunkat és munkatársainkat is.


Tanácsadóink

A nyitott program vezetői


Jelentkezés nyitott programunkra

A 3 modulból program álló díja: 345 000 Ft + ÁFA. Bentlakásos program esetén a szállás, étkezés díja külön fizetendő.