Vezetőként támogatunk a fejlődésben

Fejlődésközpontú szemléletünknek a vezetői gyakorlatba való átültetésére törekszünk. 

Mottónk

Éljük át teljességgel a jelen minden pillanatát,
és törekedjünk a folyamatos fejlődésre!


Moduláris program

Nyitott és belső formában

Programunkat olyan vezetőknek szánjuk, akik elkötelezettek önmaguk, munkatársaik, csapatuk és szervezetük fejlődése iránt.

Kialakítása során figyelembe vettük a legkorszerűbb vezetéselméleteket, a munkarőpiaci trendeket, és a munkavállalók részéről megjelenő igényeket.
Belső képzésként induló programjainkat szervezetre szabjuk, igazodva a vezetők tudásszintjéhez, képességeikhez, vezetői készségeikhez, és a szervezeti célokhoz.

Nyitott programunk megteremti a szervezetek közötti tapasztalatcsere lehetőségét.

Az elmélyült tanulás érdekében a bentlakásos formát javasoljuk, nyitott alkalmainkat így szervezzük. Járványügyi korlátozás esetén online formában tarjuk meg a programot.


Miért Válaszd ezt a programot?

A munkaerőpiaci változások mellett a munkavállalók munkához való hozzáállása is dinamikusan változik. Kiemelt jelentősége van a munkaerő megtartásának, a lojalitás kialakításának, és a motiválásnak. Ez pedig leginkább annak a függvénye, hogy milyen vezetői attitűddel állunk a munkatársainkhoz, képesek vagyunk-e támogató, inspiráló, a fejlődést is elősegítő légkört kialakítani.

Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy a vezetőket felkészítsük ezeknek a változásoknak az elfogadására, hatékony kezelésére, és a tudatos, elfogadó, fejlődésközpontú hozzáállás kialakításával képesek legyenek "megtartani" önmagukat és munkatársaikat is.


Tanácsadóink

A nyitott program vezetői

Nyáriné dr. Mihály Andrea

Ügyvezető, szakmai vezető

Sokéves tapasztalattal rendelkezik egyének, csoportok és szervezetek fejlődésének támogatása terén. Pszichiátriai és pszichoterápiás végzettsége mellett mutinacionális válallatoknál eltöltött éveire, ott szerzett tapasztalataira is támaszkodik.

Nyári István

Ügyvezető

Szakmai múltjából a Magyar Televíziónál eltöltött idő emelhető ki, melynek jelentős részét vezetőként töltötte el. Mindig is fontos volt számára mások támogatása, alapbeállítódását személyes és szakmai életében is ez határozza meg.


Jelentkezés nyitott programunkra

A 3 modulból álló program díja: 345 000 Ft + ÁFA. Bentlakásos program esetén a szállás, étkezés díja külön fizetendő. Járványügyi korlátozás esetén online formában tarjuk meg a képzést.