Csapatunk

Büszkék vagyunk Generációkon átívelő, kompetens csapatunkra

csapatunk

"Mindenki, aki érezni képes, és gondolkodni tud, azt tapasztalja, hogy az első lépés a haladás felé a bizalom. A bizalom termi meg az összetartást, az összertartás az összhangot, és az összhang az együtt való haladást."

Büszkék vagyunk generációkon átívelő szakértői csapatunkra, amelynek tagjai szakmai tudásuk mellett szerteágazó élettapasztalattal, hihetetlen kreativitással, tenni akarással rendelkeznek, és mindezt igyekeznek ügyfeleink szolgálatába állítani. Hiszünk abban, hogy a köztünk kialakuló szinergiáink révén teljes megoldásokkal szolgálhatunk partnereinknek.

Nyáriné Dr. Mihály Andrea

Szakmai vezető

vezető tréner, business és management coach, szervezetfejlesztő, pszicháter, pszichoterapeuta, a Venustus ügyvezetője és szakmai vezetője

1992-ben szerzett orvosi diplomát. Évekig dolgozott orvoslátogatóként egy multinacionális gyógyszergyár hazai képviseleténél. Visszatérve az orvosi hivatáshoz 2000-ben szakvizsgát tett pszichiátriából, majd elvégezte a Magyar Viselkedés – és Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) pszichoterapeuta képző tanfolyamát, és 2009-ben pszichoterápiából is leszakvizsgázott. 2017-ben elkezdte a poszttraumás stressz zavar kezelésére kifejlesztett EMDR terápiás képzést, és 2018-ban megkapta az EMDR terapeuta címet. Magánorvosként dolgozik, elsősorban pszichoterápiás tevékenységet folytat.

2003-ban végezte el a Train the trainer programot egy nemzetközi tréningcég hazai képviseleténél.
2008-ban Business- és Management Coach, majd 2018-ban mediátor képesítést szerzett. Coachként munkája egy része üzleti coaching, másik része life coaching. Az ELTE Coach-üzleti edző szakirányú továbbképzési szakán külsős oktatóként működik közre. Jelenleg a coaching gyakorlati aspektusait oktatja.

Több céggel dolgozik rendszeresen, mint tréner, szervezetfejlesztő és coach. Munkáját akkor érzi hatékonynak, ha az általa kínált megoldások a szervezetfejlesztési folyamatokat támogatják.

Szervezetfejlesztőként a hálózatkutatás módszertanával gazdagította tudását, a Maven7 hálózatkutatási tanácsadó-partnere.

Súlyponti témái: önismeret, érzelmi intelligencia-fejlesztés, stresszkezelés és burn-out megelőzés, konfliktuskezelés, kommunikáció, munka-magánélet-egyensúlya, vezetői hatékonyság fejlesztése, értékesítés-fejlesztés, teamfejlesztés, csapatépítés, stratégia-építés, folyamatfejlesztés.

Főbb referenciái: Nyitott coaching szemléletű vezetés tréning során számos nagy- és középvállalat munkavállalójának támogatása. Főbb személyes coaching terén: AUDI Hungaria Motor Kft., dm, Porsche Hungaria Kft., Generali Biztosító zRt., K&H Bank, Eisberg Kft., PWC, Ceva-Phylaxia, továbbá számos kis-, középvállalat és civil szervezet.

E-mail: dr.mihaly.andrea@venustus.hu
Telefon: +36 30 425 2586 

Nyári István

Ügyvezető

vezető tanácsadó, business és management coach, a Venustus tulajdonosa

1956-ban született. 24 évig volt a Magyar Televízió munkatársa, több éven át vezető beosztásban dolgozott gazdasági területen.

A televíziótól való távozását követően színvonalas hazai és nemzetközi filmes produkciók létrejöttében működött közre.

Az utóbbi időben a szervezetfejlesztés és az üzleti coaching területén kamatoztatja vezetői tapasztalatait. 2009 óta dolgozik ko-trénerként a Venustus tréningjein, és a tréningprogramok fejlesztésében is részt vesz.2008-ban végezte el az Európai Coaching Szövetség (ECA) irányelveinek megfelelő Business és Management Coach képzést a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft.-nél.

Súlyponti témái: vezetői hatékonyság és kommunikáció fejlesztése

Főbb referenciái: Progen Kft. (középvezetői coaching), ELMŰ, HENKEL, dm: coaching szemléletű vezetés. Nyitott coaching szemléletű vezetés tréning során számos nagy- és középvállalat munkavállalójának támogatása.

E-mail: istvan.nyari@venustus.hu
Telefon: +36 30 687 1882 

Bokor Rita

Tanácsadó partner

tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, gestalt coach, action learning coach,

1993-ben szerzett pedagógus diplomát. 2 év tanítás után a kereskedelemben kezdett dolgozni, multinacionális cégeknél. Először gyártói oldalon, majd átváltott a kiskereskedelmi oldalra. Értékesítési területi vezetőként kezdte, majd hamarosan beszerzői pozícióba nevezték ki. 17 év beszerzési munka mellett belső trénerként is dolgozott. Közben elvégezte a Corvinus Egyetemen a Vezetés-szervezés szakot.

2014-ben karrierváltásba kezdett, a tapasztalati tudását tanácsadóként hasznosítja. Ehhez elvégezte egy tanácsadó cég, majd a Metropolitan Egyetem Szervezetfejlesztési képzését. Coaching tanulmányait az ICF által akkreditált Gestalt Coaching Centerben végezte, gestalt coach és action learning team coach szakirányban.
Jelenleg főleg KKV szektorban segíti az ügyfeleit, hogy a multiknál megtanult hatékonyságot, hogyan lehet ötvözni a kis és középvállalatok családias hangulatával. Hisz abban, hogy a tanácsadás és tréningek nem csak a nagy cégeknél érnek el hatást, hanem a kisebb szervezetek életében is jelentős és tartós változásokat hoznak.

Súlyponti témái: önismeret fejlesztése és személyes elakadások kezelése gestalt coachinggal, szervezetfejlesztés, szervezeti hatékonyság fejlesztés, vezetőfejlesztés-képzés, kereskedelmi szakértői tanácsadás, együttműködésen alapuló tárgyalástechnika,

Főbb referenciái: dm, Z&Z Kft, Cleartex Kft, magánszemélyek: önismereti coaching, elakadások kezelése

E-mail: rita.bokor@venustus.hu
Telefon: +36 30 206 6533 

Borbély Zsuzsa

Tanácsadó partner

szervezetfejlesztési tanácsadó, üzletfejlesztési vezető, business és management coach

2000-ben és 2005-ben szerzett mérnöki diplomát a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai karán.
Ezt követően hosszú ideig információbiztonsági tanácsadóként dolgozott. Szakértői tevékenységében helyet kapott a folyamatmenedzsment és szervezetfejlesztés is.
2016-ban sikerrel fejezte be az ELTE Business Coach képzését.
Fő érdeklődési területe a hálózatkutatás alapú szervezetfejlesztés.

Súlyponti témái: a változás – váltás – átalakulás a vezetők és szervezetek életében.

Főbb referenciái: Decathlon, dm

E-mail: zsuzsa.borbely@venustus.hu
Telefon: +36 30 995 3109

Fehér István

Tanácsadó partner

HR szakértő, szervezetfejlesztő, tréner, coach

1969-ben született Kecskeméten. Egyetemi tudását az ELTE-n sajátította el pedagógia, andragógia szakon, média és mozgóképkultúra fakultáción. Majd elkötelezett ELTE-sként ugyanitt üzleti coach képesítést szerzett.

Sokféle munkakörnyezetben dolgozott a kezdeti években, kitartását azonban a pénzügyi szektorban eltöltött 21 év igazolja. Dolgozott közvetlen kapcsolattartóként ügyfélkezelésben, illetve sales oldalon egyaránt. Ezek a tapasztalatok kiváló alapokat teremtettek, ahhoz, hogy később a tudását HR oldalon kamatoztassa. Szakmai képzések fejlesztője, oktatója, majd szervezetfejlesztéssel, többféle szakmai területen kiválasztással, vezető fejlesztéssel foglalkozik, nemzetközi szakmai kapcsolatokat tart multikulturális környezetben. Sokat dolgozik vezetőkkel kiválasztási folyamatokban, sikeresen használja az AC/DC módszertant.

Coach-ként erősségének az odafigyelést, az aktív hallgatást tartja, az adott ügyfélre, problémára szabott módszertanokkal támogat.

Gyakorló hatha jóga oktatóként a legfontosabbnak tekinti a szellemi és fizikai rugalmasságot.

Súlyponti témái: tehetségmenedzsment, kiválasztás-támogatás, munka-magánélet egyensúlya, Fiatal vezetők, tapasztalt vezetők fejlesztése, asszertív kommunikáció, stressz-, konfliktus kezelés.

Főbb referenciái: ELMŰ, Aventics, Generali, Rossmann

E-mail: istvan.feher@venustus.hu
Tel.: +3620 556 4259

Kövesdánné Puchinger Mónika

Tanácsadó partner

ECA licensed business- és management coach, wingwave coach, tréner

Pécsi Tudományegyetem humán szervező szakán diplomázott 2003-ban, és 10 éven keresztül HR területen dolgozott verseny- és állami szférában-, valamint tanácsadó cégnél.
Kihívásokkal teli és fejlődési potenciálban gazdag időszak volt számára egy innovatív IT vállalat HR-esének lenni. Kialakította egy újonnan alakult 5000 fős állami vállalat HR stratégiáját és a HR menedzsmentet támogatta szervezetfejlesztési területen. Megtapasztalhatta a tanácsadói lét kihívásait, szabadságát és felelősségét.

Az egyénből kiinduló változás hatékonyságában és eredményességében hisz.

2009-től szakmai pályafutása középpontjába az egyéni képzés - fejlesztés került, melynek eszközéül a coachingot és a tréninget választotta.

2009-ben végezte el az Európai Coaching Szövetség (ECA) irányelveinek megfelelő Business és Management Coach képzést a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft.-nél. Több éven keresztül egy tréningcég coaching üzletág vezetőjeként, coachként valamint trénerként nyújtott támogatást vezetők és szakértők egyéni fejlődésében.

Jelenleg saját vállalkozásában dolgozik trénerként és coachként.

Súlyponti témái: vezetőfejlesztés coachinggal és tréninggel; Gestalt alapú szervezetfejlesztő team- és csoportos coaching; érzelmi intelligencia coaching, konfliktuskezelési kompetenciák fejlesztése; egyének és csapatok együttműködési készségének fejlesztése; önismeret és személyes hatékonyság fejlesztése; belső elakadások kezelése és stresszoldás Wingwave coachinggal; test-és érzelemorientált önismereti munka a SzomatoDráma módszerével.

Főbb referenciái: MNB, MKB, BKK Zrt., ANT Kft., Vincotech Kft, dm

E-mail: monika.puchinger@kovesdan.com
Telefon: +36 70 211 1598 

Kövesdiné Mihály Melinda

Tanácsadó partner

tanácsadó, egészség- és életvezetési coach

1971-ben születt, 1993-ban diplomázott a Külkereskedelmi Főiskola angol-orosz szakfordító szakán.

Hosszabb ideig dolgozott multinacionális nagyvállalatoknál, eleinte marketing részlegen, majd humánpolitikai és minőségbiztosítási területeken. Évekig tevékenykedett a szociális szférában. 2007-ben kapta meg a gyógymasszőr képesítését.

Egészség és életvezetési coach (Life coach) képzettségét az Európai Coaching Szövetség (ECA) irányelveinek megfelelően a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft-nél szerezte. A Venustusnál a coaching tevékenység mellett elsősorban a társadalmi felelősségvállalási és egészségfejlesztési programokon dolgozik.

Súlyponti témái: egészségmegőrzés, egészségfejlesztés, kiégés-megelőzés, belső egyensúly.

Főbb referenciái: ELMŰ: középvezetői coaching. Magánszemélyeknek life-coaching.

E-mail: kovesdi.m.melinda@venustus.hu
Telefon: +36 20 278 7961 

Meretei barbara

Tanácsadó partner

tanácsadó, tréner, business és management coach

1988-ban született Székesfehérváron. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés mesterszakán végezte.

Kezdetben a marketing területén próbálta ki magát, majd a startup világban helyezkedett el először projektvezetőként, majd trénerként és coachként. Elkötelezett híve a fiatalok tehetséggondozásának, pályaorientációs trénerként és coachként megfordul a gimnáziumi osztályokban is.

A Corvinus egyetem Phd hallgatója és oktatója, valamint az ELTE Business Coach képzésének hallgatója.

Súlyponti témái: tehetséggondozás, beilleszkedés-támogatás, frissen kinevezett és fiatal vezetők támogatása, kommunikáció-fejlesztés, szervezetfejlesztés

Főbb referenciái: Vincotech Kft., MotiveNation, Porsche Biztosító, Daalarna, Decathlon, Wessling Tudásközpont; Microsoft, Morgan, dm

E-mail: barbara.meretei@venustus.hu
Telefon: +36 20 393 2223 

Tóth Krisztina

Tanácsadó partner

HR tanácsadó, tréner, coach

A Szolnoki Főiskola Kommunikációs szakán szerezte első diplomáját. A gyógyszeriparban HR vezetőként dolgozott 15 évig. 2007-ben a Szent István Egyetem humánmenedzsment szakirányán másoddiplomázott. 2012 óta tart kommunikációs, csapatépítő és eladástechnika tréningeket. 2014 óta magánrendelés keretei között természetgyógyász-kineziológusként stresszkezeléssel, önismereti tanácsadással, valamint tanulási képességfejlesztéssel is foglalkozik.

Súlyponti témái: kommunikáció, stresszkezelés, önismeret

Főbb referenciái: ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport, Kéri-Pharma, OTP

E-mail: krisztina.toth@venustus.hu
Telefon +36 20-339-2886 

Tóth Rita

Tanácsadó partner

szervezetfejlesztő, tréner, coach

1985-ben született Szegeden. Szakirányú tanulmányait a Eötvös Loránd Tudományegyetemen kezdte.

Felnőttképzési szervezőként végzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen Európai Munkahelyi Oktató, az ELTE-n pedig üzleti coach képesítést szerzett. Emberi erőforrás tanácsadó mester, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem munkatársa.

Elkötelezett híve a fejlődésnek és a játékos tanulásnak.

Tanulóévei során 10 éves tapasztalatot szerzett a vendéglátásban. Felismerve az igényt, egyedülálló, tréning és coaching eszközökre épített tréningeket dolgozott ki a szolgáltatóiparban dolgozók számára.

Fő erőssége az alternatív módszertanú fejlesztés, melyhez saját tapasztalataiból is inspirálódik, illetve a szinergiára alapozott komplex szemléletű kreatív tanácsadás.

Jelenleg szervezetfejlesztő tanácsadóként dolgozik.

Súlyponti témái: játékosított rendszerek kialakítása és bevezetése, vezetővé válás - szereptámogatás, változásmenedzsment, megértés és elfogadás a hatékonyság jegyében, a szolgáltatóiparban dolgozók motiválása és szemléletformálás, csoport és teamcoaching.

Főbb referenciái: eisberg Kft., Porsche Biztosító, Daalarna, dm, TG Italiano, Hotel Rum, Bacardi Legacy, ELMŰ, Visual Window, Bistro Reklámügynökség (Krusowice társasjáték), Zing burger

E-mail: rita.toth@venustus.hu
Telefon: +36 70 375 5132