ÉLET COVID IDEjén

Továbbra is támogatunk a fejlődésben!

Mottónk

Éljük át teljességgel a jelen minden pillanatát,
és törekedjünk a folyamatos fejlődésre!

Maradj nyugodt. Légy bölcs. Légy kedves

online csoportos krízisintervenciós, megküzdést segítő,

teljesítőképességet helyreállító programok

Mit tehetünk azért, hogy krízishelyzetben képesek legyünk megőrizni, vagy gyorsan visszanyerni a nyugalmunkat, tisztánlátásunkat, és empatikusak tudjunk maradni másokkal is? Pro bono online csoportos támogatást egészségügyi intézmények dolgozóinak nyújtunk, és elérhető vállalati programunk is.

Először mindenki koronavírusként emlegette, majd villámgyorsan megtanultuk az általa okozott betegség, a COVID-19 nevét is. Mert ilyenek vagyunk mi, emberek: folyton tanulunk, igyekszünk alkalmazkodni a változó körülményekhez, megbírkózni a ránk nehezedő kihívásokkal. Azonban most olyan extrém helyzettel szembesülünk, amikor, úgy tűnik, a változások, kihívások meghaladják alkalmazkodó-, és megbírkózási képességünket. Csapatunkból többen csatlakoztak olyan kezdeményezésekhez, amelyek révén magánembereknek, egészségügyi dolgozóknak tudnak hatékony támogatást nyújtani segítő szakemberek.

Ha egészségügyben dolgozol, a következő oldalon tudsz tájékozódni, hogy hol kaphatsz segítséget:

fogjunkossze.hu – pszichés segítség egészségügyi dolgozóknak

Ha magánszemélyként szeretnél támogatást, ezeken az oldalakon találsz lehetőségeket:

pszi.hu – Pro bono – önkéntes pszichológiai segítők a koronavírus COVID-19 járvány kapcsán

segitohalo.hu – önkéntes pszichológiai segítők

meghallgatunk.online – önkéntes pszichológiai segítők

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy pszichés zavarban szenvedők forduljanak kezelőorvosukhoz, terapeutájukhoz, illetve keressék fel a területileg illetékes pszichiátriai gondozót!

Mi a Venustusnál elsősorban csoportos programokat dolgoztunk ki, melyet térítésmentesen nyújtunk egészségügyi intézményeknek, és térítés ellenében vállalatoknak.

Szervezetek figyelmébe ajánljuk a hálózatkutatás módszertanát, mely változásban és válságban is segít megtalálni azokat a véleményformálókat, akik bevonásával gyorsabban és hatékonyabban képes reagálni a szervezet az előtte álló kihívásokra.

Ezekről a programokról alább érdeklődhetsz.

Krízisben ne hagyd ki!

4 ajánlott könyv vezetőknek

Vezetői KONFERENCIA

2012 óta évente megrendezésre kerülő tematikus vezetői konferenciánkkal szeretnénk értékközvetítő módon hozzájárulni a hazai vezetési kultúra fejlődéséhez.

IGAZGYÖNGYÖK 

Fejlesztő szakembereknek ajánljuk kreatív képkártyacsomagunkat. Egészítsd ki az eszközt a Mérföldkövek - Életúttervező terítővel!

Lelki Erőtartalék

Kérdőívünk és a kapcsolódó gyakorlatok segítségével tegyél lelki egyensúlyodért! Ha érdekelnek a részletek, vagy további tesztjeink, írj nekünk!

BOLDOGSÁGKERÉK

Forgasd meg a boldogságkereket, és tegyél legalább egy dolgot a mindennapi boldogságért! Ha érdekel az installáció, és szeretnél egyet magadnak, vagy a szervezetednek, írj nekünk!

Our services

What we do

Building

1At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis.

Plumbing works

2At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis.

Plumbing works

3At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis.

Plumbing works

4At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis.